ZANIA Design


ZANIA DESIGN és la unitat de negoci especialitzada en projectes residencials amb més de 35 anys d’experiència. En els seus orígens, està l’especialització en projectes de cuines i banys exclusius, espais en els quals gran quantitat de projectes ens avalen com a especialistes en la seva arquitectura interior.
Disposem d’un equip d’Arquitectes, Enginyers, Aparelladors i interioristes que col·laboren estretament amb els clients, als quals els oferim gran flexibilitat, personalització i solucions exigents als seus projectes, des de l’assessorament i elaboració del projecte, fins a l’execució i el lliurament "claus en mà”.

ZANIA DESIGN, juntament amb Zania Factory, fàbrica del grup amb seu a Navàs, formen un tàndem perfecte, aportant clars avantatges competitius dins del grup. D’una banda, Zania Factory fabrica els projectes dissenyats, permetent controlar les qualitats i els terminis de fabricació, garantint l’execució dels projectes en els terminis pactats. I d’altra banda, Zania Design comercialitza de manera directa al client final, els nostres productes exclusius, prescindint de distribuïdors.
Ambdós aspectes permeten eliminar costos superflus que no aporten valor afegit al client final, aconseguint ser altament competitius en preus i posicionant-nos com a líder dins del segment alt del mobiliari de cuina, bany i interiorisme en general.


 

Abat Oliba, 62-64 - 08242 MANRESA (Barcelona) - T. (+34) 902 889 754 - (+34) 93 873 33 10