ZANIA Factory


ZANIA FACTORY es remunta als seus orígens, l’any 1973, quan Pere Perez Fernandez, fuster de professió, va obrir un petit taller de 3 persones que poc a poc es va anar convertint en una empresa, amb uns 42 treballadors i equipada amb la més moderna maquinària  i tecnologia.

A la seu central de Navàs es realitza tot el procés de fabricació i distribució que dóna abast a Zania Contract i Zania Design, a més d’altres clients institucionals. La fàbrica executa cada producte, estant especialitzada en fusta, Corian, Acer, Alumini,... pel que la unió dels dissenyadors amb els artesans de tota la vida permet crear un producte de gran qualitat i disseny amb una singularitat única, a mida dels consumidors més exigents.

En concordança amb la filosofia de la companyia, aquesta ha preferit no optar per una xarxa de distribuïdors dels seus productes, sinó que disposa d’un únic showroom situat a Manresa, a uns 25km de la fàbrica, on s’exposen alguns dels últims dissenys de Zania. D’aquesta manera es garanteix mimar al client, amb un tracte preferent i supervisant totes les fases del projecte, fins al muntatge final.

 

A. Maristany s/n - 08670 NAVÀS (Barcelona) - T. (+34) 93 839 07 60