Una mica d'història


Per trobar els orígens de Zania ens remuntem a l’any 1973, quan Pere Perez, fuster de professió, va obrir un petit taller de 3 persones a la petita localitat de Navàs, província de Barcelona.
De mica en mica el petit taller de Fusteria es va anar convertint en una empresa especialitzada en mobiliari de cuina de disseny, amb uns 42 treballadors i equipada amb la més moderna maquinària i tecnologia.

El primer pas decisiu a la trajectòria de la companyia el va donar, l’any 2006, Xavier Perez, fill del fundador i actual CEO de la mateixa, qui va convertir Zania en Zania Design, una marca de referència, orientada a resoldre totes les necessitats per l’arquitectura residencial Premium, en què els pilars fonamentals eren la projecció, el disseny, la fabricació pròpia i l’execució.

Al setembre de 2013, Zania dóna un salt ferm i qualitatiu per posicionar-se com la marca líder per a donar el servei integral en el sector immobiliari Premium. Per això, absorbeix Mauria Capital, important immobiliària Premium i gestora de patrimonis amb més de 8 anys d’experiència en el sector. En aquest moment tanca el cicle immobiliari, i es crea ZANIA GROUP amb les seves 4 unitats de negoci: ZANIA CAPITAL, ZANIA CONTRACT, ZANIA DESIGN i ZANIA FACTORY.

 
AVÍS LEGAL | POLÍTICA DE PRIVACITAT |